top of page

Dah lama berikhtiar?

Pelbagai produk dah guna?

Dah ramai perawat dijumpa?

Tiada perubahan? Duit dah banyak digunakan?

 

INSYAALLAH

Pati Herba Ridam adalah solusi masalah anda.

 

Dalam Hadis Nabi ada menyatakan:

 

"Berubatlah , sesungguhnya Allah Azza Wajalla tidak meletakkan (kepada manusia) sesuatu penyakit melainkan diturunkan  untuknya (penyakit tersebut) penawar kecuali satu penyakit (tiada ubat baginya). Lalu para sahabat bertanya, apakah dia? ( penyakit yang tiada ubat itu ya Rasulullah) lalu Rasulullah menjawab, Tua (mati)"

 

Maka hendaklah kita yakin dan berusaha untuk mencari penawar pada masalah yang dihadapi. Moga-moga ianya menjadi asbab untuk kita menemui penawarnya.

 

Pati Kelor dan Bidara adalah produk terbaru keluaran Syarikat Ridam Resources. Ianya diformulasi oleh Ustaz Syakirin, selaku pengasas kepada Rawatan Islam Darul Manzil (RIDAM). Sebelum dikeluarkan secara komersial, Pati Kelor dan Bidara ini sudah pun diamalkan sejak sekian lama oleh Ustaz Syakirin dalam rawatan kepada pesakitnya. Terbukti, banyak permasalahan rohani dan fizikal dapat diselesai dengan izin Allah.

 

Alhamdulillah, dengan olahan penyediaan baru, Pati Kelor dan Bidara disediakan dalam bentuk Pen Spray untuk senang dibawa dan mudah digunakan. Khasiat Pati Kelor dan Bidara ini sudah tidak asing dalam dunia rawatan alternatif sejak zaman-berzaman lagi. Khasiat multi-fungsi yang ada pada Herba Kelor dan Bidara ini menjadikan ianya begitu berharga.

 

Pati Kelor dan Bidara ini juga terbukti dari segi sains untuk penyelesaian masalah kulit, luka, jangkitan kuman, Diabetis, penyakit dalam mulut dan juga mampu menurunkan bacaan kolestrol dalam tubuh.

 

Dalam aspek kerohanian pula, Pati Kelor dan Bidara juga diguna untuk ikhtiar menyelesaikan masalah gangguan seperti Sihir, Saka, Histeria dan ikhtiar membatalkan susuk.

Ketahui pelbagai khasiat Pati Kelor & Bidara untuk solusi masalah yang berkaitan.

Lihat di sini >>>

Senarai Ejen dan Stokis yang dilantik serta Permohonan Rakan Niaga.

Lihat di sini >>>

Semak status pesanan produk.

Lihat di sini >>>

Stokis dan Ejen
Tracking PosLaju
PATI KELOR BIDARA RIDAM
Khasiat Herba Nusantara & Sunnah
PATI KELOR BIDARA RIDAM
Multi Fungsi..Rohani Jasmani
Pati Kelor Bidara
bottom of page